Maps

Reminder

Days
Hours
Minutes
Seconds

Contact

Normala

Rahman

Rafidah

GUESTBOOK

37 Greetings
Inline Feedbacks
View all Greetings

Congrats raj..Semoga kalian berdua bahagia hingga ke jannah dan semoga perkahwinan kalian sentiasa diberkati n dilindungi Allah S.W.T…..❤️🌹

Tahniah Raj dan pasangan.. semoga bahagia sehingga ke jannah.

Tahniah Raj dan Isteri. Semoga berbahagia hingga ke Jannatul Firdaus

Tahniah Raj n hajar.. Selamat Pengantin Baru.. Semoga bahagia ke syurga..

Tahniah, moga kekal till jannah

Tahniah raj & pasangan, moga kekal selamanya ,sentiasa dibawah lindungan allah swt. Welcome to our club😚
Cepat² sikit nak kejar kita kena 3 kali kembar 2🤭

Tahniah Tuan Rush dan pasangan🌹 Moga berkekalan hingga ke syurga✨ serta sentiasa berada dibawah lindungan RahmatNya aamiin
in sha allah🤲🏻

Tahniah tn Rush and pasangan 🤩💐 Moga dilimpahkan rezeki dan sentiasa berbahagia selalu , dipermudahkan segala urusan mendapat keberkatan dan rahmat daripada Allah SWT 🤩 Moga sentiasa sukses dan menjadi seorang suami yang bahagia bersama pasangan tercinta 🌈

Selamat pengantin baru raj dan hajar. semoga kasih sayang kalian berpanjangan dan diberkahi Allah swt…aamiinnn

Congratz raj n wife…semoga perkahwinan ni kekal bahagia till jannah…finally penutup utk geng kite…happy for u raj….

Assalamualaikum sahabat kecilku, tahniah di atas perkahwinan kamu, dan semoga mengecapi kebahagiaan hingga ke akhir hayat. Semoga segala duka terdahulu diubati dengan kebahagiaan akan datang. Berbahagialah dengan isteri kamu, dan jadilah suami yang terbaik.. Best of luck bro. Tahniah tahniah tahniah…

Tahniah bang and kak hajar ! Semoga kekal hingga ke jannah! May Allah bless both of you guys ❤️🫶🏻

Alhamdulillah. Tahniah Raj n Pasangan. Semoga bahagia ke Jannah.

Selamat pengantin baru.

Pasti, semestinye, harus, wajib & dijamin kami HADIR.. Tahniah Raj Ketegoran..😂 Penutup juga akhirnye..

Selamat Pengatin Baru sahabat. Semoga berbahagia bersama pilihan hati yang satu, hingga akhir hayat.

It’s such a thrill and full of excitement when receiving the invite. I’m so proud and happy for both of you. My deepest gratitude for the thought and invitation. Insyallah, I shall sail to the reception.

Congrats raj n wife to be … insyaallah 1fmily Aku smpai….last team for da weddsss…moga berkekalan till jannah…n majlis berjln ngn lancar…

Tahniah Raj n pasangan,
InsyaAllah xda halangan aku sampai 😁.

Tahniah Raj & pasangan, semoga majlis nanti berjalan dengan lancar dan meriah. Didoakan juga semoga perkahwinan ini kekal berbahagia hingga ke sorga!

Subhanallah Alhamdulillah Allahuakbar
Selamat Pengantin Baru buat Raj & Pasangan.
Semoga Allah mempermudahkan segala urusan yang akan mendatang, semoga dengan ikatan yang akan terjalin nanti terus kekal hingga ke Jannah…
🤲🏼 Aamiin 🤲🏼

IMG_20230113_181418.jpg

Mantap

selamat penganting baru raj and wife semoga kekal perhubungan ke akhir jannah

Semoga dipermudahkan segala urusan bakal pasangan pengantin, semoga Allah memberkati tuan Raj dan pasangan. Nanti naik pelamin make sure macam Shah Rukh Khan taw hahaha.

Semoga Allah memberkati Pasangan Pengantin, diluaskan lagi Rezki, serta sentiasa dalam kebaikkan Dan Rahmat Kasih Sayang Allah selalu 😊 Tahniah Raj Dan Hajar

Selamat pengantin baru rush n pasangan.. Smeoga mahligai yg dibina kekal hinga ke jannah aminn

Alhamdulillah tahniah raj dan pasangan. Till Jannah uollsss

Congrats Raj..
Semoga mendapat keberkatan dan kekal bahagia sampai syurga…

Tahniah semoga kekal ke jannah!

Bârakallâhu lakuma, wa bâraka ‘alaikuma, wa jama‘a bainakumâ fî khairin wa ‘afiyah.
Semoga Allah swt memberi berkah untuk kalian berdua. Semoga Allah menurunkan kebahagiaan dan menyatukan kamu berdua dalam kebaikan dan ‘afiyah… Aaameeennn

Ya Allah, ko permudahkan la urusan kawan baik aku ni.. Semoga segala2nya lancar.. Tahniah raj!!

Tahniah Tuan Raj & Pilihan hati! Semoga Allah mudahkan urusan and murahkan rezeki sepanjang masa!

Congratsss for both of you!!..semoga ikatan ini berkekalan hingga ke syurga..insyaallah

Tahniah Tuan Raj & Pasangan! Semoga dimudahkan urusan dan mahligai yang dibina diberkati Allah S.W.T! Tak sabar nak tengok Tuan Raj naik pelamin! Hehe

AKHIRNYA PENANTIAN PAPA KU ! TAHNIAH PAPA RAJ EH DADDY MWAH CIKIT

Penantian Nasi Minyak Raj..Akhirnya bertemu kekasih hati dan semoga bahagia till Jannah. Happy for both of you 🙂

Happy Married Life Love birds 💕😊

Rsvp

A problem was detected in the following Form. Submitting it could result in errors. Please contact the site administrator.

Money Gift

DuitNow QR boleh menerima pembayaran daripada mana-mana Bank dan eWallet yang mengambil bahagian. Cara Menghantar wang dengan DuitNow QR.

  1. Lancarkan aplikasi Perbankan Mudah Alih atau eWallet pilihan anda.
  2. Imbas QR DuitNow diatas.
  3. Sahkan butiran pembayaran dan bayar. Sila pastikan nama akaun sama seperti yang tertera pada QR Code diatas.
  4. Terima pengesahan pembayaran.

The Wedding Of

Raj Mohd

&

Hajar

Money Gift

DuitNow QR boleh menerima pembayaran daripada mana-mana Bank dan eWallet yang mengambil bahagian. Cara Menghantar wang dengan DuitNow QR.

  1. Lancarkan aplikasi Perbankan Mudah Alih atau eWallet pilihan anda.
  2. Imbas QR DuitNow diatas.
  3. Sahkan butiran pembayaran dan bayar. Sila pastikan nama akaun sama seperti yang tertera pada QR Code diatas.
  4. Terima pengesahan pembayaran.